Om os

Hos Papirkons får du altid den samme venlige, seriøse & kompetente service & rådgivning.

Konservator med mange års efaring 

Papirkons er drevet af papirkonservator, BSc Christian Balleby Jensen,  der gennem mange år har hjulpet museer og private samlere med at få konserveret, udstillet og bevaret deres kunstværker på papir. Christian drager på sin erfaring fra tidligere ansættelser hos anerkendte institutioner som Statens Museum for Kunst, Det Kongelige Bibliotek og Kunstkonserveringen. Med en stærk og lang baggrund inden for faget, kan du derfor altid forvente super kompetent håndværk og væsentlig rådgivning hos Christian. 

Christian Balleby Jensen

Konservering

Det er vigtigt at bevare vores kunstværker for eftertiden. Hvis de ikke vedligeholdes, kan det oprindelige udtryk og oplevelsen blive forringet. Hos Papirkons er ingen opgaver hverken for store eller for små, vi tager imod alt med kyshånd – så længe værkerne er på papir. Konserveringen indebærer mulighed for en bevaringsmæssig optimal montering, indramning samt vigtigt rådgivning om opbevaring. Alt dette for at bevare værkerne, så godt og så længe som muligt.

Kronborg 2C

Vores værksted, hvor den hovedsagelige del af konserveringsarbejdet foregår, ligger trygt inde bag de prægtige volde ved Kronborg i Helsingør. Omringet af dansk kulturhistorie, behandles de mangeartede kunstværker og samlinger, så de bevares mange år endnu.  De smukke og historierige omgivelser er en oplagt destination til en spadsertur. Du er altid velkommen til at komme ind til kop kaffe i værkstedet på Kronborg 2C. Om det så er med en konkret henvendelse eller generelle spørgsmål, så står vi klar. 

Papirkonservering

Har du værker, der trænger til en restaurering?